Stichting

De Lucky Klaver Stichting is ontstaan uit het idee om iets terug te doen voor de mensen, organisaties en initiatieven die er zijn geweest voor Lucas en zijn familie, zoals het Emma Kinderziekenhuis (Amsterdam UMC locatie AMC), Ronald McDonald-huis en Cordaan Kinderthuiszorg. Een van de doelen is dan ook om deze initiatieven en instanties te ondersteunen zodat zij hun waardevolle werk voort kunnen zetten voor andere kinderen en ouders die dat nodig hebben.

Verder heeft de Stichting ook als doel om onderzoek rondom genetische afwijkingen te bevorderen. Hierbij kan gedacht worden aan zowel onderzoek naar de oorzaken van verschillende afwijkingen, evenals een behandeling ervan.

Ook wil de Stichting graag bijdragen aan het onderhouden en opzetten van faciliteiten voor kinderen met een genetische afwijking en hun families, zoals vakantieparken, speeltuinen en andere publieke plekken waar mensen samen kunnen komen en plezier beleven.

Naast de bovenstaande doelen, wordt ook gekeken naar kleinere en andere initiatieven die passen in het idee om kinderen met genetische afwijking een aangenamer leven te geven. Dit kan in de breedste zin van het woord en zowel op lokaal als op groter niveau.

De Stichting zal haar doel willen realiseren door het inzamelen van geld door middel van het organiseren van activiteiten, inzamelingsacties en het werven van giften. Wil je wat organiseren? Laat het ons dan weten, we staan open voor suggesties en ideeën.

Stichtingsbestuur

Het stichtingsbestuur bestaat uit:

Reinoud Ottervanger (voorzitter en oom van Lucas),

Anne-Jet Klaver (penningmeester en tante van Lucas),

Magali van der Ven-Söhngen (vriendin van Lucas),

Eliane de Monchy (moeder van Lucas),

Joost Klaver (vader van Lucas)

Andere informatie

De stichting is opgericht op 7 oktober 2021.


Argonautenstraat 65, 1076 KM AMSTERDAM
luckyklaverstichting@gmail.com

KvK-nummer: 84176393 / RSIN: 863121950